Construita sa isi protejeze pasagerii ca un tanc. Noua Giulia obtine punctaj maxim la testele americane de siguranta

Construita sa isi protejeze pasagerii ca un tanc. Noua Giulia obtine punctaj maxim la testele americane de siguranta
  • Noua Alfa Giulia a fost testata recent de IIHS
  • Berlina italienilor a primit distinctia Top Safety Pick+
  • Vara trecuta, masina a luat cinci stele de la Euro NCAP
Distribuie pe Facebook

Cele cinci stele obtinute de noua Alfa Giulia in cadrul testelor de siguranta desfasurate la sediul Euro NCAP in urma cu mai bine de un an nu au fost deloc intamplatoare.

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, berlina de clasa medie a italienilor a reusit sa faca o figura frumoasa inclusiv la probele organizate de IIHS.

Intr-o alta ordine de idei, dupa ce au lovit-o de aproape toti peretii, respectiv au analizat performantele farurilor si ale sistemelor de siguranta activa, specialistii americani au ajuns la concluzia ca...

... ca noua Alfa Giulia este una dintre cele mai sigure masini ale momentului si, in concluzie, merita distinctia Top Safety Pick+, rezultat obtinut si de Audi A4 sau BMW Seria 3, insa nu si de Mercedes C-Class.

Despre Alfa Romeo Giulia

Noua berlina de clasa medie a italienilor a fost lansata pe piata in cursul anului 2016 si porneste in Romania de la 33.825 de euro - pret valabil pentru versiunea 2.2 JTDM de 150 CP, cu transmisie manuala si RWD.

Echiparea standard cuprinde sase airbag-uri, proiectoare de ceata si stopuri cu tehnologie LED, plus climatizare automata, buton pornire motor pe volan sau sistem multimedia cu display de 6.5 inch.

Totodata, varianta de baza a noii Alfa Giulia mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, pilot automat, franare autonoma de urgenta cu recunoastere a pietonilor, dar si asistent pentru depasirea benzii de rulare.

Distribuie pe Facebook
mai multe