Crash Test Mercedes: Noul C-Class obtine cinci stele la testele EuroNCAP

Crash Test Mercedes: Noul C-Class obtine cinci stele la testele EuroNCAP
  • EuroNCAP a testat noul Mercedes C-Class
  • Modelul german a reusit sa obtina cinci stele
  • Preturile pornesc de la 34.100 de euro, TVA inclus
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes C-Class continua sa ne impresioneze cu calitatile sale, automobilul german de clasa medie trecandu-si pe lista cu atractii principale livrate si un scor maxim de cinci stele la testele EuroNCAP.

Un aspect exterior mai reusit ca oricand, un interior capabil sa puna la respect, fara prea mari probleme, oferta rivalilor din Ingolstadt, respectiv Munchen, plus o gama de motorizari eficienta, dar in acelasi timp performanta. Aducem in discutie, de asemenea, si pachetul tehnologic extrem de bogat - precum prima suspensie pneumatica din segment, iar concluzia este cat se poate de clara: noul Mercedes C-Class nu are nici un concurent real atunci cand vine vorba de clasa in care concureaza.

Nu esti inca pe deplin convins ca ultima generatie a automobilului din Stuttgart reprezinta alegerea ideala (in banii sai)? Ei bine, atunci poate ca ar trebui sa facem publice si scorurile obtinute de catre aceasta la testele EuroNCAP: 15.5 puncte la impactul frontal, 8.0 puncte la impactul lateral cu o masina, 6.7 puncte la impactul lateral cu un stalp si 2.1 puncte la impactul posterior, ceea ce reprezinta un total de 35 de puncte (92%) la capitolul Protectia Adultilor. Avem, mai departe, 42 de puncte (84%) la categoria Protectia Copiilor, 28 de puncte (77%) la categoria Protectia Pietonilor si 9 puncte (70%) la categoria Siguranta Asistata.

Intr-o alta ordine de idei, noul Mercedes C-Class este unul dintre cele mai sigure autoturisme atat segmentului sau, cat si ale intregii planete, cele cinci stele acordate de organizatia europeana reprezentand cea mai buna dovada pentru sustinerea acestei afirmatii. In cazul in care nu ai nici un fel de intrebare, atunci te poftim sa urmaresti cum reactioneaza la impact ultima generatie a automobilului din Stuttgart. Nu inainte de a-ti aminti de pretul sau de pornire caracteristic pietei din Romania: 34.100 de euro, TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
mai multe