Doamne fereste sa faci accident intr-o masina ca asta. Sansele sa scapi cu viata sunt aproape ZERO!

Doamne fereste sa faci accident intr-o masina ca asta. Sansele sa scapi cu viata sunt aproape ZERO!
  • Doamne fereste sa faci accident intr-o masina ca asta
  • Sansele sa scapi cu viata sunt aproape ZERO!
Distribuie pe Facebook

O situatie care nu ar trebuie sa surprinda pe nimeni daca tinem cont ca echiparea standard cuprinde un singur airbag - cel pentru sofer.

In timp ce masinile vandute europenilor reusesc - cu unele exceptii, ce este drept - sa treaca cu brio probele puse la punct de specialistii Euro NCAP, cumparatorii de pe continentul sud-american sau India nu sunt nici pe departe la fel de norocosi atunci cand vine vorba despre siguranta la volan. Ba dimpotriva, dupa cum putem observa inclusiv in urmatorul material video, care surprinde cat de sigura - ori, mai degraba, nesigura - este citadina vanduta sub numele de Maruti Suzuki S-Presso.

Echipata, in dotarea standard, doar cu un singur airbag - cel pentru sofer, asa cum precizam si anterior, respectiva creatie a fost notata cu zero dintr-un maximum de 17 puncte, punctaj sinonim cu zero stele, pentru protectia acordata adultilor.

Destinata pietei din India, masina comercializata sub denumirea de Maruti Suzuki S-Presso a reusit sa se descurce ceva mai bine atunci cand a venit vorba despre protectia acordata copiilor, masuratorile realizate de specialistii Global NCAP fiind transformate ulterior intr-un punctaj de 13.84 dintr-un total de 49.00 de puncte. Intr-o alta ordine de idei, citadina anterior mentionata este de doua stele in situatia cu pricina - o veste imbucuratoare, pe de o parte, insa extrem de trista, pe de alta.

Fara nicio alta introducere, iata cum s-a descurcat respectiva creatie - care, in Europa, nu ar putea fi vanduta niciodata publicului datorita / din cauza, in functie de unghiul de abordare - regulilor mult mai strice, la testele de siguranta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2020