Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista

Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista
  • Cea mai recenta sesiune de teste marca Latin NCAP aduce in prim plan camioneta Mitsubishi L200
  • Aceasta nu ofera niciun airbag in versiunea de baza, asa ca s-a facut de ras: a luat zero stele
  • Varianta destinata pietei auto din Europa a primit in 2014, de la Euro NCAP, un punctaj de patru stele
Distribuie pe Facebook

Compania producatoare a promis sa ia masuri urgente dupa acest rezultat dezastruos, de zero stele.

Inceputul lunii decembrie a fost gazda unei noi sesiuni de teste de siguranta marca Latin NCAP, performanta uneia dintre masinile ajunse pe mainile americanilor facand zilele acestea inconjurul planetei. La modul la care...

... compania producatoare - si, cu siguranta, orice alt constructor auto, premium sau de volum, nu si-ar fi dorit niciodata.

Rolul negativ ii revine, cel putin de-aceasta data, actualului Mitsubishi L200 care, in versiunea destinata pietei din America Latina, nu ofera in configuratia de baza, nici macar un singur airbag. Drept urmare, nu este deloc de mirare...

... ca masina respectiva a fost notata de specialistii Latin NCAP cu zero stele pentru protectia acordata pasagerilor adulti.

Vestea buna este ca acelasi Mitsubishi L200 s-a descurcat ceva mai bine atunci cand a venit vorba despre protectia acordata copiilor prezenti la bord. Doua stele (din cinci) a primit in cadrul probei cu pricina, daca mai conteaza cumva.

Dupa rezultatul dezastruos, compania producatoare a promis sa rezolve situatia: fiecare masina va fi dotata din februarie 2020...

... cu doua airbag-uri si centuri pretensionate. America Latina este una dintre putinele regiuni in care legislatia nu obliga constructorii auto sa echipeze variantele de baza cu un minimum de sisteme de siguranta pasiva si activa.

Pe piata din Europa, acelasi Mitsubishi L200 vine in standard cu sapte airbag-uri si ESC - de aici si cele patru stele oferite de Euro NCAP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2019