Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista

Doamne fereste sa fii implicat intr-un accident. Masina noua mai nesigura ca asta nu exista
  • Cea mai nesigura masina noua vine din Africa de Sud
  • O demonstreaza un crash test organizat de Global NCAP
  • Camioneta Nissan NP300 se face praf dupa un impact simulat
Distribuie pe Facebook

O masina noua, mai nesigura decat una la mana a doua? Exista: fa cunostinta cu cea mai recente generatie a camionetei Nissan NP300.

Politica dublului standard readuce companiile din industria auto in centrul atentiei. La mai putin de trei luni de cand oficialii organizatiei Latin NCAP au criticat nivelul de siguranta oferit de versiunea locala a modelului Mitsubishi L200...

... Nissan si varianta sud-africana a camionetei NP300 au primit un tratament similar din partea Global NCAP. Si totul dupa un crash test care a scos la iveala ca, uneori, masina mai veche rezista mai bine in caz de accident decat cea "noua".

Intr-o alta ordine de idei, oficialii organizatiei mentionate anterior au simulat un impact frontal, la viteza de 56 km/h, intre un Nissan NP300 de ultima generatie - cel destinat pietei auto din Africa de Sud, daca mai era nevoie de precizat - si un...

... ei bine, un exemplar Navara NP300 la mana a doua, cumparat din Europa. Rezultatul experimentului pus la cale de Global NCAP este unul extrem de ingrijorator, dupa cum putem observa cu totii in materialul video de mai sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2020