Masinile lor sunt printre cele mai sigure de pe piata. Uite cum a fost testat noul model inainte de a fi scos la vanzare

Masinile lor sunt printre cele mai sigure de pe piata. Uite cum a fost testat noul model inainte de a fi scos la vanzare
  • Volvo a lansat saptamana trecuta primul XC40 din istorie
  • Modelul ofera motorizari variate tehnologii de ultima ora
  • Productia va demara peste doua luni, in noiembrie
Distribuie pe Facebook

Clientii noi le apreciaza pentru design-ul atragator si motorizarile inovatoare. La nivel global insa, masinile lor sunt recunoscute ca unele dintre cele mai sigure de pe piata.

Volvo a lansat la sfarsitul saptamanii trecute primul SUV de clasa compacta din istoria companiei. Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA, noul XC40 a trecut printr-o serie ampla de teste de siguranta inainte de a ajunge la vanzare.

O demonstreaza inclusiv urmatorul material video, care surprinde o parte dintre probele menite sa scoata la iveala nivelul de siguranta oferit de automobilul suedez. Ulterior, acesta va ajunge in 'platourile' Euro NCAP, de undeva va pleca cel mai probabil cu scorul maxim de cinci stele.

Noul XC40 va intra in productia de serie peste doua luni, potrivit informatiilor disponibile la acest moment. Primul SUV de clasa compacta din istoria companiei Volvo iese in evidenta printr-un design atragator, inspirat de ultimele modele din Goteborg, si ofera o gama de motorizari inovatoare.

Altfel spus, clientii au la dispozitie unitati turbo pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri, care dezvolta puteri maxime cuprinse intre 150 si 247 CP. Ulterior, meniul disponibil va fi completat cu sisteme de propulsie hibride sau 100% electrice, au anuntat suedezii cu ocazia lansarii oficiale.

Din punct de vedere tehnologic, noul Volvo XC40 mizeaza un display de 12.3 inch pentru afisarea instrumentelor de bord si o tableta de noua inch pentru accesarea comenzilor masinii. Nu lipsesc, de asemenea, nici echipamentele necesare condusului semi-autonom, 'functionale' pana la 130 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2017