Noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 si Renault Zoe au primit 5 stele de la EuroNCAP

Noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 si Renault Zoe au primit 5 stele de la EuroNCAP
EuroNCAP a publicat, saptamana aceasta, rezultatele testarilor de siguranta oferite pentru patru modele noi de piata auto. Astfel, Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 si Renault Zoe au trecut cu brio testele si primit cinci stele pe linie.
Distribuie pe Facebook

Cele mai bune rezultate la cele patru categorii de testare (adulti, copii, pietoni si sisteme de asistenta) le-a obtinut Skoda Octavia, care la categoria Adulti a adunat 93% din puncte, iar la Copii fisa testului a indicat 86% siguranta.

Skoda a mai fost premiata si pentru cele patru sisteme de siguranta Front Assistant, Lane Assistant, Multi Collision Brake si Crew Protect Assistant, iar la categoria Sisteme de Asistenta a strans 66% din puncte.

Toyota Auris a strans 92% din puncte la categoria Pasageri Adulti si 84% la Pasageri Copii, iar pentru categoriile Pietonii si Sistemele de Asistenta a adunat 68%, respectiv 66% din punctele posibile.

Urmatoarele testari EuroNCAP vor avea loc pe 24 aprilie si este posibil sa fie testat si unul dintre noile modele Dacia Logan si Dacia Sandero.

Distribuie pe Facebook
mai multe