Noua masina construita in Romania. Cat de sigura este

Noua masina construita in Romania. Cat de sigura este
  • Euro NCAP a testat de curand noul Ford Puma
  • Crossover-ul de clasa subcompacta a obtinut cinci stele
Distribuie pe Facebook

Ultima parte a lunii decembrie aduce o serie proaspata de teste de siguranta realizata de specialistii Euro NCAP.

In timp ce intreaga planeta este preocupata cu pregatirile pentru Craciun si Revelion, specialistii organizatiei Euro NCAP isi continua nestingheriti celebrele teste de siguranta. Extrem de interesant de precizat, in aceasta probabil ultima sesiune de pe anul 2019 vom observa inclusiv cum se comporta in cazul unui accident... ei bine, cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma.

Construita in Romania, la fabrica din Craiova, noua masina de clasa subcompacta se poate lauda cu obtinerea punctajului maxim de cinci stele.

Seria vestilor bune debuteaza cu rezultatul de 36 de puncte (94%) de la proba Protectia Adultilor si continua cu punctajul de 41.5 puncte (84%) oferit de specialistii Euro NCAP pentru performantele in materie de siguranta de la proba Protectia Copiilor. Lista este intregita, intr-un final, de cele 37.2 (77%), respectiv 9.7 puncte (74%) de la probele Protectia Pietonilor si Siguranta Asistata.

Dupa cum mentionam si anterior, noul Ford Puma se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 20.250 de euro, cu versiunea de baza...

... gazduind in compartimentul motor un benzinar turbo cu trei cilindri in linie, de un litru si 125 de cai putere. Echiparea standard include transmisie manuala cu sase rapoarte, jante din aliaj pe 17 inch, aer conditionat, pilot automat cu limitator de viteza, display central de opt inch, lumina ambientala, blocuri optice cu tehnologie LED, senzori de parcare, parbriz partial incalzit s.a.m.d.

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Puma - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2019