Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba

Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
  • Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap
  • A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
Distribuie pe Facebook

Ajunsa, recent, pe mainile belgienilor de la Euro NCAP, prima generatie a gamei Nio EL6 a primit un punctaj de 37.5 puncte (93%), pentru nivelul de protectie oferit adultilor prezenti la bord.

Organizata de curand, cea mai recenta sesiune a testelor Euro NCAP si-a propus sa puna capat tuturor speculatiilor si sa aduca un raspuns concret la intrebarea aflata pe buzele tuturor europenilor. Cat de sigur este, in cazul unui impact, un automobil chinezesc?

Dupa ce a supus diferitor probe prima generatie a autoturismului oferit de NIO sub denumirea de EL6, belgienii au luat decizia de a acorda un numar de cinci stele, din cinci posibile, daca mai era cumva de o astfel de precizare.

Respectiva "performanta" se traduce printr-un punctaj de 37.5 puncte (93%) pentru protectia oferita pasagerilor adulti, acelasi vehicul din China primind, in schimb, un total de 42.0 puncte (85%) pentru protectia acordata copiilor prezenti la bord. Ni se spune.

Prima generatie a familiei pe nume Nio EL6 se mai poate lauda, totodata, si cu 49.7 puncte (78%) pentru protectia oferita pietonilor / biciclistilor, sistemele de asistenta fiind recompensate de belgienii de la Euro NCAP cu 13.8 puncte (76%).

Cinci stele si pentru noua Toyota C-HR

Nota maxima a obtinut, de asemenea, si cea mai recenta iteratie a SUV-ului Toyota C-HR, respectiva "performanta" traducandu-se printr-un total de 34.0 puncte (85%) pentru nivelul de protectie oferit adultilor de la bord.

Aceeasi japoneza a primit, pentru protectia acordata copiilor prezenti la bord, si un numar de 42.6 puncte (86%). Pentru protectia oferita pietonilor / biciclistilor, Euro NCAP a acordat un punctaj de 54.4 puncte (86%), mai mentioneaza comunicatul de presa.

Organizata de curand, cea mai recenta sesiune a celebrelor teste de siguranta Euro NCAP s-a incheiat, daca vine vorba despre noua Toyota C-HR, cu un punctaj de 14.3 puncte (76%), acordat pentru sistemele de asistenta.

Si patru, si cinci stele pentru noua Honda CR-V

Daca vine vorba despre cea mai recenta generatie a japonezei Honda CR-V, aceasta nu a primit decat patru stele pentru varianta normala, versiunea oferita alaturi de pachetul Sensing 360 obtinand, in schimb, cinci stele.

Respectiva "performanta" se traduce printr-un punctaj de 34.2 puncte (85%) pentru protectia oferita pasagerilor adulti si 42.2 puncte (86%) pentru protectia acordata copiilor prezenti la bord. Atat pentru varianta normala, cat si pentru cea cu Sensing 360.

Versiunea normala a obtinut un total de 48.5 puncte (76%) pentru protectia oferita pietonilor / biciclistilor, pe cand cea oferita alaturi de pachetul Sensing 360 a fost notata de belgieni la acest capitol cu 50.8 puncte (80%).

In ceea ce priveste sistemele de asistenta, cea mai recenta generatie a lui Honda CR-V a primit 12.1 puncte (67%) in varianta normala. Versiunea cu Sensing 360 a fost notata cu 14.3 puncte (79%), au mai anuntat, zilele trecute, belgienii de la Euro NCAP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2024