Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. E mai sigura decat orice Volvo, Mercedes, BMW sau Audi testat in 2022

Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. E mai sigura decat orice Volvo, Mercedes, BMW sau Audi testat in 2022
  • Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap
  • E mai sigura decat orice Volvo, Mercedes, BMW sau Audi testat in 2022
Distribuie pe Facebook

Ajunsa, recent, pe mainile belgienilor de la Euro NCAP, prima generatie a gamei vandute de NIO sub numele de ET5 a primit 38.5 puncte pentru protectia acordata adultilor prezenti la bord.

Organizata de curand, cea mai recenta sesiune a testelor Euro NCAP si-a propus sa puna capat speculatiilor si sa ofere - intr-un final, un raspuns concret la intrebarea aflata pe buzele tuturor clientilor europeni. Cat de sigur este - in cazul unui impact, un automobil chinezesc?

NIO ET5 la Euro NCAP

Dupa ce a supus diferitor probe si - totodata, incercari prima generatie a familiei pe care NIO o comercializeaza sub denumirea de ET5, specialistii organizatiei cu sediul in Belgia au decis sa acorde un punctaj de cinci stele. Din cinci posibile - daca mai era cumva nevoie de o astfel de mentiune, evident.

Impresionata reusita se traduce - dupa cum precizam anterior, si printr-un punctaj de 38.5 puncte (96%) pentru protectia oferita pasagerilor adulti. Acelasi autoturism chinezesc laudandu-se - printre altele, si cu un punctaj de 42.0 puncte (85%) pentru protectia acordata copiilor de la bord.

Pentru protectia oferita utilizatorilor vulnerabili - ca pietonii si biciclistii, belgienii de la Euro NCAP au acordat un punctaj de 52.5 puncte (83%). Prima generatie a modelului botezat NIO ET5 avand de anuntat - mai mult ori mai putin surprinzator, si un punctaj de 14.2 puncte (79%) pentru sistemele de asistenta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2023