Noul BMW Seria 1 a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Noul BMW Seria 1 a primit 5 stele la testele Euro NCAP
Noua generatie a modelului compact BMW Seria 1 a obtinut calificativul maxim (5 stele) la testele Euro NCAP la capitolul siguranta.
Distribuie pe Facebook
Evaluatorii au confirmat in mod oficial ca noul BMW Seria 1 furnizeaza o protectie remarcabila a pasagerilor intr-o gama de diferite tipuri de coliziuni. In plus, protectia pietonilor pe care o ofera automobilul si numeroasele dotari standard de siguranta au contribuit si ele la obtinerea acestui calificativ.
Printre altele, noul BMW Seria 1 poate fi echipat cu apel de urgenta extins, care include depistarea automata a pozitiei si identificarea severitatii accidentului - BMW Assist Advanced eCall. In urma cu un an, BMW a primit un premiu special Euro NCAP Advanced pentru serviciul BMW ConnectedDrive.
Actualul test de impact Euro NCAP determina riscul aparitiei leziunilor ca urmare a unei coliziuni cu impact frontal, respectiv lateral, precum si al asa-numitei coliziunii laterale cu un stalp. In toate situatiile, noul BMW Seria 1 a oferit conducatorului si pasagerilor o protectie extinsa la leziuni, indiferent de pozitia ocupata sau de inaltimea ocupantului. De asemenea, verdictul testului cu privire la siguranta copiilor a fost unul pozitiv.

BMW Seria 1 - Crash Test by EuroNCAP



Distribuie pe Facebook
mai multe