Noul BMW X1 s-a facut de ras la testele de siguranta. Masina bavareza nu a mai primit nicio nota

Noul BMW X1 s-a facut de ras la testele de siguranta. Masina bavareza nu a mai primit nicio nota
  • Americanii de la IIHS au scos de curand in teste 11 SUV-uri si crossovere
  • Institutul de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi a vrut sa vada eficienta sistemelor de franare autonoma din ziua de astazi
  • Noul BMW X5 a fost singurul care nu a primit nicio nota pentru prestatie
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Institutul de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi (IIHS) au scos de curand in teste 11 SUV-uri si crossovere, carora le-au fost notate performantele oferite de sistemul de franare autonoma.

Una dintre cele mai sigure masini testate de EuroNCAP in cursul anului 2015, generatia cu numarul doi a modelului BMW X1 nu a reusit sa ii impresioneze si pe americanii de la IIHS. Ba chiar mai mult decat atat, masina bavareza s-a facut de ras la proba care presupunea notarea eficientei sistemului de franare autonoma.

11 SUV-uri si crossovere de diferite origini au fost supuse de curand unei astfel de incercari si toate au obtinut cate un anumit punctaj. Mai putin automobilul construit pe aceeasi platforma precum MINI Countryman, care nu a (mai) primit nimic din pricina performantelor oferite de tehnologia anterior mentionata.

La polul opus s-au aflat Honda CR-V, Subaru Forester, Toyota RAV4 si Volvo XC40, care s-a descurcat exemplar la proba destinata testarii eficientei sistemului de franare autonoma. Rezultate bune au obtinut si Chevrolet Equinox, Hyundai Kona, Kia Sportage, Mazda CX-5 si Nissan Rogue, potrivit informatiilor publicate de IIHS.

Probleme majore cu tehnologia anterior mentionata a intampinat si Mitsubishi Outlander, insa automobilul japonez s-a descurcat o idee mai bine decat BMW X1.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2019