Noul Kia Rio - O masina de 5 stele

Noul Kia Rio - O masina de 5 stele
Noul Kia Rio nu este doar o masina cu o personalitate aparte si puternica, ci si unul dintre cele mai sigure modele din segmentul B. The European New Car Assessment Program (EuroNCAP) a anuntat astazi un rating excelent de siguranta pentru Kia Rio: 5 stele.
Distribuie pe Facebook
Compartimentul pasagerilor si-a pastrat bine forma in urma testului de impact frontal. Kia Rio a demonstrat ca un nivel ridicat de protectie este asigurat pentru toti pasagerii, indiferent de dimensiunile si pozitionarea in masina a acestora. Kia Rio a inregistrat scorul de 92% pentru protectia pasagerilor si 84% la protectia copiilor. Safety Assist a primit un scor de 86% pentru sistemul ESC (Electronic Stability Control) si avertizoarele centurilor de siguranta.
Rezultatele testelor EuroNCAP
  • Pasageri adulti - 92%
  • Pasageri copii - 84%
  • Pietoni - 46%
  • Safety Assist - 86%

Modelul testat a fost un Kia Rio cu 5 usi, motorizare 1.2 GLS, cu transmisie manuala. Controlul electronic al stabilitatii (ESC) este furnizat in dotarea standard si corespunde cerintelor Euro NCAP. Avertizoarele centurilor de siguranta sunt de asemenea standard pentru sofer, pasager fata si pasagerii din spate.
Dotarile standard de siguranta sunt:
- pretensionatoare pentru centurile de siguranta din fata
- limitatoare de sarcina pentru centurile de siguiarnta din fata
- airbag frontal sofer
- airbag frontal pasager
- airbaguri laterale si tip cortina
- Control electronic al stabilitatii (ESC)
- Avertizoare centuri de siguranta

Kia Rio - Crash Test by EuroNCAP



Distribuie pe Facebook
mai multe