TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata. Uite cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde

TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata. Uite cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde
  • Cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde?
  • Uite TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata!
Distribuie pe Facebook

Cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde? Uite TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata!

Anuntat in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, cu ocazia Salonului organizat la Geneva in primavara lui 2018, noul Rimac C_Two se afla in continuare, inclusiv la momentul de fata, in faza de testare si dezvoltare. Recent, masina care face suta in mai putin de doua secunde a fost supusa unor teste de impact, pentru ca inginerii companiei producatoare sa vada cum rezista la impact.

Productia de serie va debuta, conform ultimelor informatii si detalii oficiale, chiar in urmatoarele 12 luni, printre principalele sale atractii numarandu-se si un sistem de propulsie cu patru motoare electrice, cate unul pentru fiecare roata.

Cea de-a doua masina din scurta istoriei a companiei Rimac se mai poate lauda, de asemenea, si cu o putere totala de pana la 1.914 cai putere, plus un cuplu maxim de 2.300 de Nm. Tractiunea integrala este standard, astfel ca noul C_Two promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 1.97 secunde, in timp ce sprintul 0 - 300 de kilometri pe ora dureaza 11.8 secunde.

O viteza de top de 412 kilometri pe ora, o valoare de 9.1 secunde pentru sfertul de mila si, intr-un final, o autonomie totala de 550 de kilometri, potrivit standardelor WLTP completeaza fisa cu specificatii tehnica prezenta in cazul de fata.

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Rimac C_Two
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2020