VIDEO: Noua masina de la Suzuki isi ia zborul si se intoarce de la EuroNCAP cu doar 3 din 5 stele

VIDEO: Noua masina de la Suzuki isi ia zborul si se intoarce de la EuroNCAP cu doar 3 din 5 stele
  • EuroNCAP a testat in premiera noul Suzuki Jimny
  • Automobilul japonez a obtinut doar trei din cinci stele
  • Nereguli s-au gasit inclusiv la sistemele active
Distribuie pe Facebook

Cea mai recenta reiteratie a creatiei japoneze a reusit sa dezamageasca inclusiv la proba sistemelor de siguranta activa.

Organizata chiar zilele acestea, ultima sesiune de teste de la EuroNCAP a lovit in fel si chip patru automobile diferite, printre care si noua generatie Suzuki Jimny.

Masina companiei japoneze este, de altfel, si singura pe care organizatia din Belgia a recompensat-o cu un punctaj de doar trei stele (dintr-un maximum de cinci).

Din datele publicate pe site-ul oficial al EuroNCAP, noua generatie Suzuki Jimny nu reuseste sa isi protejeze prea bine pasagerii adulti in cazul unui impact frontal.

Performantele masinii japoneze din cadrul probei Protectia Adultilor au fost notate de organizatia din Belgia cu 27.9 puncte, care corespunde unui procentaj de 73%.

In ceea ce priveste Protectia Copiilor, noua generatie Suzuki Jimny s-a descurcat o idee mai buna, fapt subliniat de 41.4 puncte (sinonime cu o eficienta de 84%).

EuroNCAP i-a acordat masinii japoneze 25.1 puncte (52%) pentru Protectia pietonilor, in timp ce sistemele active au primit pentru prestatie 6.5 puncte (50%).

Si mai multe informatii despre cum noua generatie Suzuki Jimny a performat la testele de siguranta ale organizatiei din Belgia avem in urmatorul material video.

Cat despre celelalte automobile care au impartit "platoul" cu masina japoneza, atat Audi A6, cat si VW Touareg au trecut cu brio probele la care au fost supuse.

Noul Ford Tourneo Connect a fost, in schimb, la randul lui nevoit sa se multumeasca cu mai putin de cinci stele - patru, in speta - pentru siguranta oferita.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2018