Momentul in care o Skoda Octavia aparent stock umileste un Lamborghini pe autostrada. Video

Momentul in care o Skoda Octavia aparent stock umileste un Lamborghini pe autostrada. Video
  • Momentul in care o Skoda Octavia aparent stock...
  • ... umileste un Lamborghini pe autostrada
Distribuie pe Facebook

Acompaniata de un motor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, respectiva berlina are nevoie de doar 5.7 secunde pentru a sprinta, cu acceleratia la podea, de la 100 la 200 de kilometri pe ora.

O Skoda Octavia mai rapida decat un Lamborghini Huracan cu zece pistoane in V si un 0 - 100 de kilometri pe ora in aproximativ 3.0 secunde, printre multe altele? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare, asa cum reiese si urmatorul material video.

Finisat intr-o nuanta banala de alb si pastrat aparent stock, daca vine vorba cumva despre aspectul specific caroseriei cu patru portiere, respectivul sedan reuseste sa castige, fara prea mari probleme, cursa organizata, aparent, pe strazile Rusiei.

Lista modificarilor care au transformat vechea Skoda Octavia Mk2 intr-un adevarat sleeper si, totodata, Lamborghini Huracan killer reprezinta, oarecum, un mister. Cu informatiile gasite pe internet vorbind despre un 2.5 turbo cu cinci cilindri in linie.

Imprumutat, aparent, de la un Audi RS3, motorul respectivei berline ar fi primit, se pare, toate ingredientele necesare pentru a rezolva problema sprintului de la 100 la 200 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in numai 5.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse Ilegale DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2021