S-a dat cu un McLaren de ultima generatie. Ce a facut motocicleta cu 250 CP la roti

S-a dat cu un McLaren de ultima generatie. Ce a facut motocicleta cu 250 CP la roti
  • Cursa ilegale intre McLaren 720S si Kawasaki H2
  • Motocicleta japoneza e modificata si are 250 CP la roti
  • Automobilul britanic dezvolta in continuare 720 CP
Distribuie pe Facebook

Probabil cea mai interesanta cursa ilegala din ultima perioada de timp. O motocicleta Kawasaki H2 cu aproape 250 CP la roti se ia la intrecere cu un McLaren de ultima generatie - un 720S cu motor V8 si, oficial, 720 CP (la volanta).

Echipat cu un "benzinar" V8 biturbo de patru litri si 720 de cai putere, noul McLaren 720S nu are rival in lumea sportivelor de ultima generatie. Timpul de cel mult trei secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h si viteza maxima de peste 340 de kilometri pe ora vorbesc de la sine.

Cum se descurca insa urmasul modelului 650S impotriva unei motociclete de top precum Kawasaki Ninja H2, dotata inca din fabrica cu un propulsor I4 supercharged de un litru si aproximativ 200 CP? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare nu il vom afla din pacate niciodata.

Vestea buna este ca noul McLaren 720S a "participat" de curand la o cursa impotriva unui exemplar modificat al "motorului" japonez. Vorbim, mai precis, despre un exemplar capabil sa produca - la viteza mari - nici mai mult, nici mai putin de 250 de cai putere... la roti, nu asa.

Drept urmare, ne asteapta una din cele mai interesante "ilegale" din ultima perioada de timp. Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant, ci te vei convinge si singur de cele spuse din acest video:

Distribuie pe Facebook
mai multe