Acestia sunt castigatorii de la Chevrolet DragRacing

Acestia sunt castigatorii de la Chevrolet DragRacing
Viteza si adrenalina si-au gasit locul in acest week-end la Satu Mare. In ciuda vremii care se anunta nefavorabila unei curse de Drag Racing, foarte multe masini si peste 8000 de spectatori au participat la cea mai tare cursa din vestul tarii.
Distribuie pe Facebook

Lista completa a castigatorilor poate fi downloadada de AICI.

Iata abrevierile:


C: Campionatul Central European de Accelerare (CEDC)

M: Cupa Satu Mare

P: categoria Profi

S: categoria Street
Datorita vremii nefavorabile de care ne-au avertizat meteorologii in urma cu cateva zile inaintea inceperii evenimentului, cativa concurenti din strainatate nu au mai participat la competitie din simple motive tehnice. Motocicletele si masinile americane, tunate, se pot accidenta usor pe pista umeda, ceea ce era un risc enorm, pe care nu ni le-am asumat.
Lasand la o parte estimarile privind numarul celor prezenti pe aeroport, in urma numaratorii am constatat prezenta a 8.000 de spectatori - insumand numarul persoanelor care au achizitionat bilete si a celor sub 14 si peste 65 de ani care aua vut itnrare gratuita, sa nu uitam nici de Staff, concurenti si invitatii speciali.

Dorim sa mentionam de asemenea ca acest eveniment nu ar fi putut avea loc fara sprijinul necontenit al partenerilor si sponsorilor nostri.

Partener principal: reprezentanta Chevrolet West Satu Mare, Sonsori: GarantiBank, Lubexpert, Omniasig, energizantele Glontz, anvelopele Yokohama de la GerBog, Strandul Termal Carei.

Parteneri: Consiliul Judetean Satu MareAeroportul International Satu Mare, Primaria municipiului Satu Mare, Florisal SA, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes" Satu Mare, Inspectoratul de Politie Juetean Satu Mare, Politia Rutiera, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Satu Mare, Transurban SA, Dr. Dorel Coica, Big Security, Bodnar SRL, Lannis Trans, Vindex Romania, Profi Tools, A-CAR.

Distribuie pe Facebook
mai multe