ASTA e cursa pe care nu stiai ca vrei s-o vezi. LINIUTA cu Flying Spur, Panamera Turbo si RS7 SPORTBACK

ASTA e cursa pe care nu stiai ca vrei s-o vezi. LINIUTA cu Flying Spur, Panamera Turbo si RS7 SPORTBACK
  • LINIUTA cu Flying Spur, Panamera Turbo si RS7 SPORTBACK
  • Fiecare model ofera 600 CP sau mai mult in parte
  • Tractiunea integrala e STANDARD in toate cele trei cazuri
Distribuie pe Facebook

Trei dintre cele mai rapide automobile de familie ale momentului si-au dat intalnire intr-o lupta pe cat de inedita, pe atat de interesanta. Este duelul dintre noile Bentley Flying Spur, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid si, nu in ultimul rand, Audi RS7 Sportback!

Motor V8 bi-turbo de patru litri, 600 de cai putere pe ambele punti si acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde. Sunt cifrele si numerele care transforma noul Audi RS7 Sportback intr-unul dintre cele mai rapid automobile de familie ale momentului.

Este insa modelul dezvelit oficial in urma cu mai bine de sase luni, chiar in toamna anului trecut, suficient de rapid pentru a se impune in fata unor produse precum Bentley Flying Spur sau Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid?

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul video, ce surprinde cele trei automobile de familie in trei lupte diferite. Doua dintre respectivele dueluri se afla in stransa legatura cu performantele in linie dreapta, pe cand a treia proba testeaza... eficienta franelor.

Inainte de a vedea cum decurge desfarsurarea ostilitatilor, trecem rapid in revista si specificatiile modelelor pe care noul Audi RS7 Sportback le are de infruntat. Si incepem cu Bentley Flying Spurt, ce gazduieste sub capota un...

... W12 cu doua turbine, de sase litri si 635 de cai putere. Daca mai era nevoie de precizat, livrarea valorilor maxime se face inclusiv in cazul de fata catre ambele punti, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ 3.7 secunde.

Ultimul, dar nu cel din urma, primul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid din istorie mizeaza pe un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, care combina un benzinar V8 bi-turbo de patru litri si un motor electric pentru 680 CP.

Acesta ofera la randul lui, in standard, un sistem de tractiune integrala, in timp ce fisa cu specificatii tehnice vorbeste despre o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde. In ton cu celelalte automobile, asa ca ne asteapta o liniuta extrem de interesanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe