ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA intre noul Audi RS7 Performance, BMW M8 Competition si Mercedes-AMG GT 63 S

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA intre noul Audi RS7 Performance, BMW M8 Competition si Mercedes-AMG GT 63 S
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • LINIUTA intre noul Audi RS7 Performance, BMW M8 Competition si Mercedes-AMG GT 63 S
Distribuie pe Facebook

Noul Audi RS7 Sportback Performance, BMW M8 Competition Gran Coupe sau Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+ 4-Door Coupe? Gata cu presupusul si ghicitul: raspunsul corect il aflam din urmatorul video!

Lansat oficial acum aproape doi ani, inca de la inceputul iernii lui 2022, noul Audi RS7 Sportback Performance nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Explicatia: pus in miscare de un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica generoasa, de 3.996 de centimetri cubi, care se traduce printr-un total sinonim cu 630 de cai putere, livrat ambelor punti, acesta isi propune sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in fix 3.4 secunde.

Dar este oare indeajuns pentru a castiga lupta cu BMW M8 Competition Gran Coupe, model animat de un V8 twin-turbo de 4.4 litri, condimentat cu 625 CP, si Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+ 4-Door Coupe, produs oferit in compania unui propulsor V8 cu doua turbine, de 3.982 de centimetri cubi, creat special pentru a rima cu 639 de cai putere? Raspunsul corect il aflam din urmatorul material video!

Distribuie pe Facebook
mai multe