Chevrolet DragRacing - cea mai tare cursa de accelerare din Transilvania

Chevrolet DragRacing - cea mai tare cursa de accelerare din Transilvania
Viteza si adrenalina is vor gasi pe 11 iunie un nou loc pentru desfasurare: la Satu Mare, pe Aeroportul International. Aici va avea loc Chevrolet DragRacing, un eveniment spectaculos aflat la cea de-a 3-a editie. Aici, cele mai puternice masini din centrul Europei se vor intrece in curse pe 402 metri, in cadrul Campionatului Central European de Accelerare.
Distribuie pe Facebook
Cel mai mare eveniment automobilistic din Transilvania are loc din nou la Satu Mare. La data de 11 iunie Aeroportul International Satu Mare gazduieste un nou Chevrolet DragRacing.
Concursuri de accelerare in 24 de categorii, pentru masini de strada si cele special construite, elemente de show auto si moto, programe de timp liber pentru toate gusturile si toate varstele, in special tineret - toate la cel mai mare eveniment automobilistic din nord-vestul Transilvaniei: Chevrolet DragRacing 2011.
Evenimentul aflat la cea de-a treia editie va fi singura etapa romana a Campionatului Central European de Accelerare (CEDC), unde se vor intrece soferi din cinci tari din centrul Europei, respectiv singura etapa cu posibilitatea de a strange puncte pentru Campionatul National de Accelerare Auto a Romaniei. Totodata, pentru soferii din judetul Satu Mare este in pregatire competitia "de casa" Cupa Satu Mare.
Demonstratii pe doua si patru roti: anul acesta, in premiera, sunt invitati "magicienii" showurilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstratii drag-bike si prezentari de accelerare moto, nemaivazute in zona noastra pana acum.
Cea mai mare petrecere automobilistica in regiune se va completa in acest an cu un program de petrecere in aer liber, dar si alte elemente nemaivazute in Satu Mare: pe betonul aeroportului echipa JoyBeach Carei va amenaja o intreaga arena de party, care in cursul zilei va oferi programe de animatie, iar la apusul soarelui echipele de DJ vor incinge atmosfera pe aeroport.
Partenerul principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, masina oficiala a evenimentului este noul Chevrolet Aveo. Partenerii oficiali al evenimentului este Garanti Bank si GerBog,, distractia si relaxarea sunt asigurate de Strandul Termal Carei. Aeroportul International Satu Mare este pus la dispozitia organizatorilor de Consiliul Judetean Satu Mare, obiectivele institutiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului, a facilitatilor de zbor si promovarea turistica a judetului Satu Mare.
Organizatorii evenimentului: AutoSportClub, Dragracing Hungary si Dragracing Events Romania.

Vom reveni cu detalii amanuntite despre eveniment!

Satu Mare DragRacing 2009

Distribuie pe Facebook
mai multe