Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote. Noua Tesla Model S a batut la liniute un Koenigsegg de 1.360 de cai si o Hayabusa Turbo

Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote. Noua Tesla Model S  a batut la liniute un Koenigsegg de 1.360 de cai si o Hayabusa Turbo
  • Elon Musk rade, cel mai probabil, in hohote
  • Noua Tesla Model S a batut la liniute un Koenigsegg de 1.360 de cai si o Hayabusa Turbo
Distribuie pe Facebook

Acompaniat de trei motoare electrice, extremul vehicul de peste Ocean a reusit sa parcurga sfertul de mila in doar 9.8 secunde.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doi ani, inca de la inceputul lui 2021, primul Model S Plaid din istoria Tesla stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Comercializat la preturi incepand de la 130.470 de euro, spectaculosul sedan cu alura de fastback se bucura de un sistem de propulsie insotit de trei motoare electrice.

Sinonim cu puterea de 1.020 CP, meniul cu pricina ii permite automobilului din SUA sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 2.1 secunde, acul vitezometrului digital continuandu-si mai apoi incursiunea pana la o viteza de top de aproximativ 322 de kilometri pe ora.

Niciun text nu se compara insa cu urmatorul material video, care surprinde perfect performantele noului Model S Plaid. Extremul autoturism cu trei motoare electrice din oferta Tesla dand piept cu doua creatii memorabile: un Koenigsegg Agera RST cu o putere de 1.360 de cai si un Suzuki Hayabusa Turbo de circa 380 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2023