Inca o palma data nemtilor: Tesla Model S umileste la liniute M5 Competition, Mercedes GT63 S si Panamera Turbo S

Inca o palma data nemtilor: Tesla Model S umileste la liniute M5 Competition, Mercedes GT63 S si Panamera Turbo S
  • Tesla Model S umileste la liniute M5 Competition, Mercedes GT63 S si Panamera Turbo S
  • Masina americana vine cu doua motoare electrice, plus o baterie cu capacitatea de 100 kWh
  • Cele trei automobile germane gazduiesc sub capota cate un motor V8 cu doua turbine
Distribuie pe Facebook

O cursa cu 2.500 de cai putere in actiune, unde singurele aspecte care conteaza sunt acceleratia si franarea.

Ce au in comun BMW M5 Competition, Mercedes-AMG GT63 S 4-Door Coupe si Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid? Pe langa faptul ca fiecare dintre cele trei automobile de performanta ofera cate un benzinar turbo cu opt cilindri in V si doua turbine - la care se adauga un motor electric in cazul modelului Porsche, care dezvolta fiecare peste 600 CP, ei bine... acestea pluseaza cu o cutie automata si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de 3.5 secunde indiferent de care masina germana este vorba, insa nici competitia nu se lasa mai prejos din acest punct de vedere. Ba dimpotriva: echipata cu doua propulsoare electrice si o baterie cu capacitatea de 100 kWh, versiunea de top Tesla Model S P100D reuseste sa finalizeze ecuatia anterior mentionata intr-un timp care ar putea face invidios sportivele Ferrari sau Lamborghini.

Iata, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, cum se desfasoara ostilitatile in cadrul evenimentului - compus din doua curse de acceleratie si una de franare, care pune fata in fata BMW M5 Competition, Mercedes-AMG GT63 S 4-Door Coupe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid si Tesla Model S P100D.

Distribuie pe Facebook
mai multe