Internetul rade in hohote. Momentul in care bolidul de 1150 CP ia bataie de la o masina de doar 720 CP

Internetul rade in hohote. Momentul in care bolidul de 1150 CP ia bataie de la o masina de doar 720 CP
  • Cursa dintre un Dodge de 1150 CP si un McLaren stock ne arata ca puterea nu inseamna totul
  • Automobilul american pierde - la mustata, ce este drept, duelul cu acest 720S de 720 CP
  • Sportiva britanica are de partea greutatea care nu atinge nici macar 1.300 de kilomagrame
Distribuie pe Facebook

Cu toate ca acum ofera mai multi cai putere chiar si decat un... Bugatti Veyron, acest Dodge Challenger nu reuseste de niciun fel sa bata, intr-o cursa de acceleratie, noul McLaren 720S.

Insotit la pachet de o herghelie formata din peste 700 de cai, care ii permite sa sprinteze de la 0 la 96 km/h in cel mult 3.5 secunde, celebrul Challenger Hellcat... rar ar trebui sa aiba emotii intr-o cursa de acceleratie.

Pentru a se asigura insa ca nici macar o sportiva pur-sange nu ii va face fata automobilului de peste Ocean, un american si-a echipat propriul exemplar cu toate modificarile necesare unei puteri maxime de 1.150 CP.

Nu a fost, aparent, suficient, proiectul care porneste de la muscle car-ul companiei Dodge avand mari batai de cap chiar si in a tine pasul cu un automobil acompaniat de numai 720 CP si undeva in jurul a 770 Nm.

Este vorba, mai precis, despre modelul McLaren 720S, disponibil la vanzare alaturi de un propulsor V8 cu doua turbine si capacitatea de doar patru litri, cuplat la o cutie automata cu sapte trepte de viteza.

Conform producatorului britanic de automobile, aceasta solutie este sinonima atat cu un timp mai mic de trei secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, cat si cu o valoare de aproximativ 341 km/h pentru viteza de top.

Totodata, atunci cand vine vorba despre o cursa in care este implicat si un McLaren 720S, trebuie mentionat neaparat ca sportiva cu 720 CP sub capota cantareste numai 1.283 de kilograme - o adevarata performanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe