Mai este o zi! La Chevrolet DragRacing ploua cu premii

Mai este o zi! La Chevrolet DragRacing ploua cu premii
Cele mai frumoase fete, cele mai rapide masini si motociclete si trei dintre cei mai buni DJ vor oferi cele mai spectaculos eveniment din acest an. Numaratoarea inversa a inceput: Chevrolet DragRacing se apropie cu pasi repezi. Acum pe ultima suta de metri venim in intampinarea publicului cu ultimele informatii pentru a lamuri tot ce nu s-a discutat pana acum.
Distribuie pe Facebook
Portile de deschid la ora 9.00, accesul pe aeroport fiind posibil la intrarea principala, unde satmarenii care sosesc pe doua sau patru roti, vor putea parca pe o pista special amenajata. Intrarea se face pe baza de invitatii sau bratari, care se pot procura la fata locului, contravaloarea unei bratari valabila pe tot parcursul zilei fiind de 15 lei/persoana. Atentie! Si anul acesta vor avea gratuitate copiii sub 14 ani si varstnicii peste 65. Cei mici sunt intampinati inca de la poarta cu un prim-concurs, unde pot castiga bilete la castelul gonflabil, unde distractia e garantata.
Unul dintre partenerii importanti ai evenimentului este Garanti Bank, care la randul lor ofera si ei premii pentru cei care isi fac un nou card, gratuit. Dintre acestia, cei mai norocosi pot castiga unul din cardurile ce contin bani, respectiv 500, 300 si 200 de lei.

Pentru cei mai curajosi si buni piloti, organizatorii ofera urmatoarele premii: pentru Campionatul Central European de Accelerare locurile 1, 2 si 3 primesc 120, 80 sau 40 de euro, cei care concureaza la Campionatul National de Accelerare Auto, pot castiga 400, 200 sau 100 de lei, iar in categoria street premiile sunt oferite de Lubexpert Romania, care acorda 24 pachete de produse Mobil1.

Organizatorii nu uita nici de soferii satmareni care se inscriu la "Cupa Satu Mare". Ei pot castiga premii de la TurboCenter, respectiv de la Ger-Bog SRL.
Dar ce sa fie cu acei soferi care nu concureaza, ci pur si simplu parcheaza pe o pista special amenajata??? Pe baza biletelor de intrare, in cursul dupa-amiezii vom extrage un norocos al carui autoturism va avea parte de o spalare cu totul si cu totul speciala, "efectuata" de doua domnisoare imbracate mai "de vara" care sunt puse pe sotii pe tot parcursul zilei si vor fi de serviciu pe tot parcursul zilei pe plaja Joy Beach, special amenajata pe aeroport. La fel de sexy va fi si concursul de tricouri ude, organizat de Szatmar.ro si Joy Beach, unde fetele sunt asteptate la cel mai provocator concurs.
Cei care insa nu au posibilitatea de a ajunge pe aeroport cu autoturismul sau motocicleta, pot lua autobuzul nr. 9 Transurban, care va porni din ora in ora spre aeroport si inapoi (pentru detalii consultati www.transrbansatumare.ro).
Partenerul principal al evenimentului este reprezentantul Chevrolet West Satu Mare, iar masina oficiala a evenimentului este noul Chevrolet Aveo, care poate fi testat pe tot parcursul zilei pe pista special amenajata pe aeroport.

Chevrolet West ofera cadou un aparat GPS celor care ioi cumpara bilete la fatha locului. Extragerea va avea loc in cursul zilei de luni.


Partenerii oficiali: Garanti Bank, anvelopele Yokohama de la Ger-Bog, evenimentul este asigurat de Omniasig, iar pentru petrecerea de seara ne da energie Glontz Energy, iar distractia va fi asigurata de Joy Beach care vine de la Strandul Termal Carei.

Organizatorii evenimentului sunt Auto Sport Club Satu Mare, DragRacing Hungary si Dragracing Events Romania, partenerul logistic fiind reteaua A-CAR.

Locul evenimentului este pus la dispozitia organizatorilor de Consiliul Judetean Satu Mare, obiectivul caruia este promovarea turistica a judetului Satu Mare si a serviciilor oferite de Aeroportul International Satu Mare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2011