Momentul in care noua masina de la Mercedes bate un BMW de 750 cai putere. VIDEO

Momentul in care noua masina de la Mercedes bate un BMW de 750 cai putere. VIDEO
  • Mercedes a lansat la sfarsitul anului trecut un noul E63 AMG
  • Automobilul german ofera un V8 cu pana la 612 cai putere
  • Sprintul 0 - 100 km/h va dura 3.4 secunde, potrivit datelor oficiale
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor V8 de 612 cai putere si capabil sa sprinteze pana la 100 km/h in 3.4 secunde, noul Mercedes E63 AMG S ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale momentului.

La sfarsitul anului trecut, Mercedes prezenta in fata lumii intregi noul E63 AMG, un model de clasa mare cu motor V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere in versiunea de top.

Tot pe aici, producatorul german anunta pentru automobilul sau de inalta performanta si o cutie automata cu noua rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Puse cap la cap, toate aceste elemente aveau sa ii confere noului Mercedes E63 AMG S o acceleratie de la 0 la 100 kilometri pe ora fara concurenta in segment: numai 3.4 secunde.

De asemenea, in compania optiunii AMG Driver's package, fisa cu specificatii tehnice a modelului german de inalta performanta continua cu o viteza maxima de aproximativ 300 km/h.

Au urmat, de atunci si pana in prezent, multe teste care au consolidat pozitia noului Mercedes E63 AMG S intr-un top al celor mai puternice si, totodata, mai rapide automobile de serie ale planetei.

Urmatorul material video este insa mai concludent ca toate cele de pana acum, modelul german de inalta performanta infruntand intr-o liniuta pe 804 metri un Audi RS7 si un BMW M6 Coupe.

Nu vorbim insa de automobile stock, ambele exemplare in preajma carora noul Mercedes E63 S isi testeaza sprintul fiind modificate anterior si duse in 750 cai putere, potrivit proprietarilor lor.

Si mai impresionant este ca modelul german de inalta performanta reuseste sa se impuna in fata BMW-ului M6, pe cand confruntatea cu Audi-ul RS7 Sportback o pierde... la mustata.

Distribuie pe Facebook
mai multe