Nu-ti trebuie cel mai scump TESLA ca sa faci de rusine un Ferrari. Merge si cu un MODEL 3 Performance

Nu-ti trebuie cel mai scump TESLA ca sa faci de rusine un Ferrari. Merge si cu un MODEL 3 Performance
  • Cel mai puternic Model 3 din prezent
  • Cursa s-a desfasurat pe 201 metri
  • A primit recent o crestere usoara de putere
Distribuie pe Facebook

Electrica Model 3 a primit de curand ceva mai multa putere din partea Tesla. Recent, un exemplar a batut la liniute un Ferrari 458 Italia, dar cursa s-a desfasurat pe o distanta scurta: 201 metri.

Model 3 AWD Performance este cea mai puternica versiune a electricei de la Tesla. Cele doua motoare electrice dezvolta impreuna echivalentul a 473 de cai putere si 639 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 3.4 secunde.

Recent, Tesla a dezvoltat un soft nou pentru Model 3 care, printre altele, creste puterea cu 5%. Nu stim exact daca acesta este motivul principal pentru care un exemplar Model 3 AWD Performance a batut la liniute un 458 Italia, ultimul model Ferrari cu motor V8 aspirat natural.

Trebuie mentionat faptul ca aceasta cursa s-a desfasurat pe o distanta de 201 metri (1/8 mile). Tesla a acoperit distanta in 7.4 secunde iar supercar-ul italian a fost mai incet cu 0.2 secunde. Pe un sfert de mila, distanta clasica, cursa era cel mai probabil castigata de Ferrari.

Distribuie pe Facebook
mai multe