O masina ca asta nici n-ar trebui sa existe, dar uite-o intr-o liniuta alaturi de Mercedes-AMG C63 S break

O masina ca asta nici n-ar trebui sa existe, dar uite-o intr-o liniuta alaturi de Mercedes-AMG C63 S break
  • Si-a construit propriul M3 Touring
  • Motorul dezvolta circa 540 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Carwow au aliniat la start un Mercedes-AMG C63 S T-Modell si un BMW M3 Touring (F80). Bine, nu este tocmai un M3 Touring iesit de pe poarta fabricii, ci unul pe care si l-a construit singur un britanic.

In ciuda tuturor insistentelor, BMW nu a dezvoltat pana acum un M3 break de serie, in afara de acel prototip bazat pe E46 care sta ascuns in garajul BMW Classic din Munchen.

Cei care si-au dorit un astfel de model in garaj nu avut altceva de facut decat sa si-l construiasca singuri. Un britanic, despre care am mai scris in trecut, se afla printre cei care au luat problema in propriile maini si conduc acum un M3 Touring.

Omul nostru a gasit un M3 F80, care a fost implicat anterior intr-un accident, si a transplantat motorul si mai multe piese pe 320d-ul sau din aceeasi generatie. Asa se face ca masina poate fi privita acum ca un M3 Touring veritabil.

Unul pe care britanicii de la Carwow l-au pus acum alaturi de un Mercedes-AMG C63 S T-Modell intr-o cursa de acceleratie. De mentionat ca motorul M3-ului nu este stock, unitatea cu sase cilindri dezvoltand circa 540 de cai putere in urma mai multor modificari.

Cum s-a descurcat? Afli numai daca dai play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe