Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M3 a batut, la liniute, Tesla Model 3 si Audi RS5

Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Noul M3 a batut, la liniute, Tesla Model 3 si Audi RS5
  • Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote
  • Noul M3 a batut, la liniute, Tesla Model 3 si Audi RS5
Distribuie pe Facebook

Automobilul bavarezilor a reusit sa se impuna atat in cursa cu plecare de pe loc, de la zero km/h, cat si in duelurile din mers, doua la numar.

480 de cai putere si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.2 secunde. Sunt valorile care transforma noul M3 Sedan intr-unul dintre cele mai performante modele de serie ale momentului, indiferent de dimensiunile caroseriei, de numarul portierelor, de cate persoane vor putea lua loc la interior sau de alte aspecte.

Prezentat publicului larg in urma cu circa un an si jumatate, alaturi de actualul M4 Coupe, automobilul bavarezilor de la BMW se vinde, zilele acestea, si intr-o varianta Competition, cu 510 cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.9 secunde, potrivit fisei tehnice de pe site-ul companiei producatoare.

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, versiunea M3 Competition Sedan urmand sa-si intampine clientii si intr-o configuratie ce presupune livrarea celor 510 cai putere rotilor de pe ambele punti, respectiva optiune promitand sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora, drept urmare, in exact 3.5 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Cat de rapid este, de fapt, acest ultim model vom afla din urmatorul material video, care surprinde automobilul bavarezilor de la BMW intr-o confruntare directa cu un Audi RS5 Sportback si o Tesla Model 3 Performance, ce propune atat doua liniute din mers, cat si o cursa cu plecare de pe loc, dar si un test al eficientei franelor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022