Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Primul M3 Touring din istorie a umilit la liniute legendarul Audi RS4 Avant

Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote. Primul M3 Touring din istorie a umilit la liniute legendarul Audi RS4 Avant
  • Sefii de la BMW rad, cel mai probabil, in hohote
  • Primul M3 Touring din istorie a umilit la liniute legendarul Audi RS4 Avant
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un motor in sase cilindri, insotit de doua turbine pentru o putere de 510 CP, modelul bavarezilor a reusit sa parcurga sfertul de mila in aproximativ 11.6 secunde. Cu 0.4 secunde mai devreme decat concurentul sau.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate - inca din prima parte a toamnei lui 2020, cel mai recent BMW M3 din istorie se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de bavarezi clientilor se regaseste - in premiera absoluta, si o varianta insotita de o caroserie cu cinci portiere, respectivul model bucurandu-se exclusiv de serviciile unui propulsor I6 twin-turbo de 3.0 litri si 510 cai, pe benzina.

Alte elemente si detalii demne de mentionat cuprinzand inclusiv un sistem avansat de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului, autoturismul disponibil pe piata din Romania la preturi incepand de la 98.116 euro promitand sa rezolve, prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde. In plus, cu pedala de acceleratie la podea, automobilul in cauza reuseste sa parcurga sfertul de mila intr-un interval de doar 11.6 secunde, spre marea disperare a concurentului sau principal - legendarul Audi RS4 Avant din orasul vecin Ingolstadt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2023