Video: Curse ilegale pe strazile din Houston - Masini de aproape 10.000 cai!

Video: Curse ilegale pe strazile din Houston - Masini de aproape 10.000 cai!
Sase masini cu mult peste 1.000 cai putere. Chiar si o motocicleta ce se poate lauda cu nu mai putin de 300 cai putere. O simpla adunare si rezulta un video de aproape 10.000 cai putere. Ne aflam in toiul noptii in Houston, unde strazile au fost invadate de motoare turate la maximum si evacuari ce scuipa flacari. Iar totul este cat se poate de real!
Distribuie pe Facebook
Iata ca zilele in care americanii erau convinsi de faptul ca nu exista un inlocuitor pentru capacitatea cilindrica au apus. Resursele de combustibil sunt pe cale sa se termine si ne asteapta un scenariu demn de Mad Max. Dar stii ce? Nici nu mai conteaza! Cursele auto devin din ce in ce mai spectaculoase, masinile sunt din ce in ce mai modificate, iar un nou cuvant si-a facut aparitia in lumea tuningului - Twin Turbo, baby!

Dar, revenind la cursele noastre desfasurate pe sosele intinse ale orasului Houston, putem afirma cu usurinta ca avem de-a face cu cele mai extreme intreceri pe care le-ai vazut vreodata in viata ta. Combatantii? Patru Lamborghini Gallardo ajutate de doua turbine uriase, ce se lauda cu puteri cuprinse intre 1.300 si 1.550 CP. O Toyota Supra ce ascunde sub capota nu mai putin de 1.250 CP. Un Dodge Viper ce se bucura de asemenea de tratamentul Twin Turbo si vine la pachet cu 1.150 CP. Un Pontiac Trans Am ce beneficiaza de fix 1.000 CP. Si, nu in ultimul rand, un Suzuki Hayabusa. Un Suzuki Hayabusa de 300 CP, mai exact.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa nebunia!

Curse ilegale pe strazile din Houston - Masini de aproape 10.000 CP!



Distribuie pe Facebook
mai multe