4Tuning energizeaza Drift Grand Prix cu Monster Energy Drink!

4Tuning energizeaza Drift Grand Prix cu Monster Energy Drink!
Desi publicul din Romania este obisnuit cu aceasta marca doar de putin timp, Monster Energy Drink este bautura energizanta numarul 1 din Statele Unite si va fi prezenta la Bucharest Drift Grand Prix. In lumea auto, Monster Energy Drink este sinonima cu Ken Block si seria spectaculoasa Gymkhana - filmul ce combina elementele de drift cu stilul de pilotaj din raliu, folosind o masina de raliu adaptata la specificul driftului.
Distribuie pe Facebook
Incepand cu anul 2010, Ken Block este prezent in World Rally Championship si se claseaza in primii 10 piloti mondiali.

La Bucharest Drift Grand Prix vor fi prezenti atat piloti straini, ce reprezinta brandul Monster Energy - Adam Kerenyi, cat si celebrul Terry Grant - pilotul de stunt auto si unul dintre promotorii europeni ai marcii americane. Bucharest Drift Grand Prix este un eveniment Monstru in Europa, unde suntem convinsi ca va vom energiza alaturi de Monstrii driftului european, care vor lua parte pentru prima data in aceeasi competitie.

Monster va fi prezent la eveniment cu 3 tipuri de bautura energizanta si foarte multe premii ce vor fi oferite participantilor la eveniment.

De asemenea, Monster Energy Drink a lansat o oferta promotionala constand in trei doze Monster Energy + un bilet Bronz pentru Bucharest Drift Grand Prix, la care puteti castiga o Replica Ford Fiesta Ken Block RC - o masina cu telecomanda cum multi si-ar dori. Oferta este disponibila pe www.cuponomania.ro. Va asteptam la eveniment si va dorim multa bafta pentru a castiga aceasta jucarie Monstruoasa.

Gymkhana 4: Drifturi si cascadorii in cel mai pur stil hollywoodian

Distribuie pe Facebook
mai multe