Arta pe masini - airbrush LIVE, la KOE Cluj!

Arta pe masini - airbrush LIVE, la KOE Cluj!
Atunci cand te invarti cu masina controlata, la 3 cm de jaloane, se cheama arta. Atunci cand reusesti sa faci o masina custom, tot arta se cheama. Si atunci cand reglezi un sistem audio sa sune mai divin decat Corul Sclavilor din Nabucodonosor. Insa poate cel mai bun exemplu de arta in care este implicata o masina, este airbrushul. Vino sa vezi LIVE, la KOE Cluj, ce inseamna arta picturilor pe masina!
Distribuie pe Facebook

Nu exista exemplu mai bun de personalizare a masinii decat o vopsea custom si un desen facut in airbrush. Fie ca vorbim de o capota vopsita manual, fie de diferite elemente ale caroseriei, sau chiar interiorul masinii, vorbim de o arta in cea mai pura forma. Maestrii intr-ale picturii pe masina vin la King of Europe 2010, la Cluj, sa faca demonstratii de indemanare. Nu cu volanul, asa cum fac pilotii de la drift, ci cu pistolul de vopsea si sabloanele special facute.

Cum se transforma o capota banala intr-un tablou de tabla? Cu cateva ore bune de munca, o mana de Picasso si foarte mult talent. Vino si tu, sambata si duminica, sa vezi artistii in direct, cum picteaza pe masini. Vino sa vezi cum transforma o masina, cu 4 roti, un volan si un rezervor gol de benzina, care nu atrage nicio privire, intr-o opera de arta plina de detalii si culoare!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2010