Asa ceva nu s-a mai vazut. Drift pe Nurburgring cu Vaughn Gittin Jr. si un Mustang de 900 de cai

Asa ceva nu s-a mai vazut. Drift pe Nurburgring cu Vaughn Gittin Jr. si un Mustang de 900 de cai
  • Celebrul pilot a parcurs circuitul in drift
  • Masina este un Mustang RTR cu 900 de cai putere
  • Ford a inchis circuitul pentru aceasta incercare
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au inchis legendarul circuit Nurburgring Nordschleife iar cunoscutul pilot de drift Vaughn Gittin Jr. l-a parcurs pe tot in derapaje controlate. Masina folosita a fost un Mustang RTR de 900 de cai.

Legendarul circuit Nurburgring Nordschleife nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se stie ca este unul dintre cele mai periculoase circuite din lume si ca de-a lungul anilor si-a pus amprenta chiar si pe cariera unor campioni mondiali de Formula 1.

Dar nu numai pilotii profesionisti pot sa parcurga cei 20.8 kilometri, ci si soferii obisnuiti cu masinile din dotare. Desigur, regulile sunt foarte stricte pentru acestia din urma iar orice incalcare a regulamentului atrage dupa sine o amenda. In cel mai bun caz.

Un lucru interzis pe 'Ring este drift-ul, sau pe intelesul tuturor, derapajele controlate. Dar cand numele tau este Vaughn Gittin' Jr. si esti singur pe circuit, aceasta regula nu ti se aplica. Celebrul pilot american a facut drift pe aproape intreaga distanta de 20.8 kilometri la bordul Ford-ului sau Mustang RTR cu 900 de cai putere, iar constructorul american de automobile tocmai a publicat clipul video cu aceasta reusita.

Distribuie pe Facebook
mai multe