Bojan Kurbalija vine la Drift Grand Prix of Romania cu un BMW cromat!

Desi a mai ramas o singura zi pana la startul celui mai asteptat eveniment auto al anului - Drift Grand Prix of Romania, vestile bune nu contenesc sa apara. Mai exact, se pare ca lista cu pilotii prezenti la startul primei competitii de acest gen din Europa creste pe zi ce trece, de aceasta data fiind randul lui Bojan Kurbalija sa promita spectatorilor din fata Casei Poporului un spectacol pe cinste.
Distribuie pe Facebook

Urmand a se desfasura in perioada 21 - 23 octombrie, Drift Grand Prix of Romania este fara doar si poate cel mai asteptat eveniment al sfarsitului de an. Cu un concept unic, ce se desfasoara intr-o locatie unica - circuitul stradal de la Casa Poporului, Drift Grand Prix of Romania aduna in acelasi loc campioni de drift din intreaga Europa (si chiar Australia!), cele mai modificate masini ale Romaniei si finala unui pasional campionat national de car audio.

Bojan Kurbalija vine la Drift Grand Prix of Romania cu un BMW cromat!

Spectacolul se anunta a fi la cel mai inalt nivel, fiind garantat de nume mari din lumea driftului european, printre care si Bojan Kurbalija. Este adevarat, cu pilotul din Serbia ne-am mai intalnit si la evenimentele anterioare organizate de 4Tuning, insa Bojan ne-a pregatit o surpriza speciala - se va prezenta la startul mult-asteptatului Drift Grand Prix of Romania cu un BMW E36 imbracat intr-o folie cromata, ce va atrage cu siguranta privirile tuturor spectactatorilor prezenti. Si nu numai!

Bojan Kurbalija vine la Drift Grand Prix of Romania cu un BMW cromat!

Bojan Kurbalija Drift - Promo 1Bojan Kurbalija Drift - Promo 2Bojan Kurbalija Drift - Promo 3Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Bojan Kurbalija
mai multe