Daigo Saito are o noua masina de drift. Este prima SUPRA de ultima generatie cu motor 2JZ

  • Este prima Supra de ultima generatie cu motor 2JZ sub capota
  • In configuratia actuala, motorul dezvolta 800 de cai putere
  • Saito va pilota masina pe 23 martie intr-o etapa de drift din Tokyo
Distribuie pe Facebook

Celebrul pilot de drift si atlet Monster Energy, Daigo Saito si-a prezentat recent pe o retea de socializare cea mai noua masina de competitie. Este vorba despre o Toyota Supra de ultima generatie, cu legendarul motor 2JZ sub capota.

Un atelier de tuning din Statele Unite ale Americii a anuntat saptamana trecuta ca pregateste un pachet de tuning pentru ultima generatie Toyota Supra care inlocuieste motorul original furnizat de BMW cu unitatea 2JZ-GTE de 3.0 litri.

Toyota Supra Daigo Saito

La acel moment, anuntul era insotit de o imagine digitala, semn ca proiectul nu este tocmai finalizat. Ei bine, cineva le-a luat-o inainte americanilor si chiar a inghesuit un 2JZ sub capota noii Supra, iar acel cineva este nimeni altul decat celebrul pilot de drift Daigo Saito.

Toyota Supra Daigo Saito

Saito nu este la prima nebunie de acest fel. In trecut, atletul Monster Energy a avut un Lamborghini Murcielago de competitie, dar si un Ferrari 599 cu care a participat in campionatul D1GP.

Toyota Supra Daigo Saito

Cat despre noua lui masina, pilotul nipon isi motiveaza alegerea spunand ca noua Supra are un ampatament scurt si o caroseria compacta, astfel ca este foarte manevrabila in drift. In plus, costurile de intretinere nu sunt foarte mari.

Toyota Supra Daigo Saito

Din imagini se poate observa ca nici proiectul lui Saito nu este inca finalizat, dar are montat deja pachetul aerodinamic, jantele, un plafon din fibra de carbon, un radiator suplimentar montat in spate si motorul 2JZ-GTE de 3.0 litri cu doua turbine sub capota, care in configuratia actuala livreaza puntii spate 800 de cai putere.

Toyota Supra Daigo Saito

Publicul va avea ocazia sa vada pentru prima data in actiune prima Supra de ultima generatie cu motor 2JZ sub capota in cadrul unei etape de drift care va avea loc pe 23 martie in Tokyo.

Toyota Supra Daigo Saito

Toyota Supra Daigo Saito

Toyota Supra Daigo Saito

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Toyota Supra Daigo Saito
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2019