Drift Grand Prix of Romania - drifterii din echipa Poloniei

Drift Grand Prix of Romania - drifterii din echipa Poloniei
Peste 9 zile, la Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, la Drift Grand Prix of Romania, se vor infrunta cei mai buni piloti din peste 10 tari diferite. Si pentru ca este un eveniment international, concurenta se va duce si la nivel de tara, nu doar intre piloti, individual. Iata care sunt pilotii din echipa de drift a Poloniei, impotriva carora se vor lupta si pilotii care reprezinta Romania!
Distribuie pe Facebook

Polonia este reprezentata la Drift Grand Prix de 5 piloti, fiind una dintre echipele numeroase. Ca si numar, aproape de Polonia se afla si Romania, dar si Irlanda. Insa nu conteaza cantitatea la drift, ci calitatea!

Si echipa Poloniei este una de temut, cu siguranta! Si asta pentru ca 4 din 5 piloti sunt in top 10 Formula Drift, ceea ce spune multe! Iar cel de-al 5-lea membru, Mateusz Whodarczyk, chiar daca este mai novice si participa la drift de putina vreme, promite un show incendiar la Bucuresti.

Echipa Poloniei se bazeaza si pe unele dintre cele mai puternice masini care vor alerga la Casa Poporului. Cea mai "slaba" masina are o putere de 500cp, iar cea mai puternica are peste 600cp! In plus, se pare ca mai toti membrii echipei poloneze sunt fani Nissan, pentru ca 4 dintre ei alearga cu modele S13, S14 si S15. Si printre ei, exista si un BMW E46, dar nu orice BMW... ci un M3!

Iata mai jos lista completa cu membrii echipei din Polonia, care vor alerga la Bucuresti pentru a lua titlul Drift Grand Prix!

Drift Grand Prix of Romania - drifterii din echipa Poloniei

Distribuie pe Facebook
mai multe