DRIFT SHOW la Suceava - 10-11 iulie, Shopping City

DRIFT SHOW la Suceava - 10-11 iulie, Shopping City
A 4-a etapa a Campionatului National de Drift are loc in acest weekend la Suceava. In premiera pentru oras, cele mai tari masini de drift, cele mai frumoase masini tunate si cele mai zgomotoase masini de car-audio vin in Moldova!
Distribuie pe Facebook
Weekendul care vine se anunta incendiar pentru toata Moldova! Masinile de Drift, Tuning si Car-Audio iau cu asalt parcarea din Shopping City Suceava!


Pe 10 - 11 iulie, la Shopping City , are loc in premiera pentru Suceava si pentru intreaga Moldova o etapa oficiala din Campionatul National de Drift si expozitia de tuning si car-audio


In acest weekend, la Suceava, are loc cea mai spectaculoasa competitie sportiva cu masini din Romania . Timp de doua zile, parcarea de la Shopping City va gazdui o etapa oficiala a Campionatului National de Drift. In cadrul evenimentului, peste 25 de piloti isi vor demonstra indemanarea in arta derapajelor controlate la bordul unor masini foarte puternice.


Alaturi de ei, veti descoperi masinile tunate si cele care scot mii de wati din instalatiile de car-audio, o adevarata expozitie, alaturi de fetele frumoase care insotesc masinile.

Nu vor lipsi cunoscutii drifteri HAI, KNS, Calin (ocupantul locului 2 pe podiumul competitiei internationale King of Europe Cluj) si Traian (castigatorul ultimei etape de drift din campionatul intern).


Jurizare internationala


Competitia de drift va fi jurizata de catre oficialii King of Europe, cea mai mare competitie de gen din Europa. Mike Procureur din Franta, Presedintele King of Europe (KOE), alaturi de Dragan din Serbia , va juriza evolutiile pilotilor romani. Pilotii vor fi punctati in functie de viteza masinii, de derapajul controlat si de apropierea fata de jaloanele de pe traseu.


La Suceava, in cadrul etapei din Campionatul National, se vor aplica aceleasi norme de jurizare si securitate ca la o competitie de nivel international.


Pilotii suceveni, emotii la ei acasa


Suceava este reprezentata de doi piloti in Campionatul de Drift al Romaniei, Mihai Maxim si Razvan Fratianu. Razvan conduce un BMW M3 de 321 de cp si va incerca alergand la bordul acestuia sa castige o cupa, la el acasa. La ultimas etapa a ratat podiumul la numai un punct. Cu putina indemanare si multa sustinere din partea celor de acasa, Razvan va face un show excelent si, de ce nu, va reprezenta Suceava pe podium!

Program: 10-19


Intrarea si participarea este GRATUITA!


Organizator: Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A)


Suceva Drift Show & Tuning are loc in parcarea de la Shopping City Suceava, sambata 10 iulie si duminica 11 iulie, incepand cu ora 10




Distribuie pe Facebook
mai multe