Drifturi extreme cu KNS Drift Experience, 26-27 Aprilie in Bucuresti

Drifturi extreme cu KNS Drift Experience, 26-27 Aprilie in Bucuresti
  • Evenimentul are loc sambata si duminica
  • Pot participa si alti drifteri din Romania
  • Vor avea loc sesiuni de Taxi Drift
Distribuie pe Facebook

Marius KNS, unul din cei mai cunoscuti drifteri din Romania, cu mutiple clasari pe podiumuri nationale si internationale in competitiile dedicate derapajelor controlate a inaugurat o scoala de drift. KNS Drift Experience isi va deschide portile in week-endul 26-27 Aprilie cu un eveniment de anvergura.

Week-endul 26-27 Aprilie, in Bucuresti, va avea loc deschiderea oficiala a scolii de drift KNS Drift Experience. La acest eveniment este invitat orice pasionat de viteza si adrenalina ca sa experimenteze motorsportul extrem numit Drift, la bordul propriilor masini sau intr-una din cele 3 automobile special pregatite pentru drift ce apartin scolii KNS.

Locatia evenimentului este pe bd. Timisoara nr. 92A in Bucuresti. Aici, demonstratiile vor incepe de la ora 10 dimineata si vor tine pana dupa-amiaza. In program intra drifteri din Romania cu experienta care vor face spectacol, dar vedetele spectacolului vor fi cele trei BMW-uri E30 ale scolii KNS Drift Experience care vor face spectacol pentru cei prezenti. La bordul acestora, publicul va putea simti pe propria piele ce inseamna derapajele controlate in urma sesiunilor de Taxi Drift.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook a lui KNS: www.facebook.com/scoala.drift.kns

KNS Drift Experience

Program sambata 26 si duminica 27 aprilie 2014:

  • 10-14 briefing piloti participanti, demo drift
  • 14-15 pauza
  • 15-18 demo drift, taxi drift, antrenamente libere

Intrarea publicului este libera. Publicul trebuie sa asiste la demonstratii numai din zona de securitate, pentru a evita diverse accidente. Cei care doresc sa faca drifturi pe scaunul pasagerului alaturi de unul din pilotii experimentati de drift trebuie sa se inscrie la Taxi Drift incepand cu ora 15.

KNS Drift Experience

Distribuie pe Facebook
mai multe