Drifturi si fete frumoase alaturi de HAI, EvlSant0s si prietenii lor

  • Sambata a participat si EvlSant0s
  • Scoala de Drift HAI este prima din Romania
  • Sorin Ene este numele reala al lui HAI
Distribuie pe Facebook

Cosmin Gabriel ne-a pregatit niste imagini interesante din acest week-end. Cunoscutul drifter HAI a facut show alaturi de scoala sa de drift in cursul zilei de sambata, iar duminica a participat la o sesiune privata alaturi de cateva modele celebre.

Dupa ce sambata a facut show in cadrul unui targ auto din capitala alaturi de alti piloti, inclusiv EvlSant0s, in cadrul zilei de duminica, intr-o zi superba de primavara, HAI-ul a realizat o sedinta de drift privata. Aceasta s-a desfasurat pe platforma proprietati Corsarul Rosu din apropierea Bucurestiului (locatia de desfasurarea a cursurilor Scolii de Drift Sorin Ene), si aici au participat 2 fotomodele consacrate - Denisa Bita si Roxana Ilie, fosta Miss Litoral 2008.

Foto: Cosmin Gabriel Photography si EvlSkillz

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Sorin Ene, cunoscut de majoritatea fanilor driftului drept "HAI", a inceput sa cocheteze cu driftul in anul 2002 la volanul unui BMW E30. Din anul 2006 driftul a devenit o parte integranta din viata lui, atunci cand s-a implicat serios in acest sport. Masinile utilizate de catre Sorin au fost in cea mai mare parte a lor modele BMW E30, insa incepand cu anul 2010 HAI a surprins din nou cu aparitia la volanul unui model nipon, Nissan Silvia S14A, masina cu care concureaza in prezent in competitiile interne, precum si in cele internationale.

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Este unul dintre cei mai cunoscuti piloti de drift din Romania si are fani si sustinatori cu varste cuprinse preponderent intre 14 si 45 de ani. Acest fapt se datoreaza relatiei stranse pe care o are cu acestia prin intermediul diverselor canale media, prin intermediul website-ului sau personal si a altor retele de socializare online, precum si cu ocazia diferitelor evenimente la care participa, unde intotdeauna gaseste cateva clipe pentru o fotografie sau un autograf pentru fanii sai.

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Drift HAI Autovit

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (420) Poze Drift HAI Autovit
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2014