Imaginile care te vor lasa fara cuvinte. ASA arata cea mai nebuna masina de drifturi din Europa

Imaginile care te vor lasa fara cuvinte. ASA arata cea mai nebuna masina de drifturi din Europa
Pilotul francez Benjamin Boulbès are o noua masina de drift. Plus numeroase fotografii din timpul constructiei acesteia, respectiv cu rezultatul final.
Distribuie pe Facebook

Dupa un an de asteptare, pilotul francez Benjamin Boulbès se poate lauda in cele din urma cu o noua masina de drift. Si ce mai masina: un BMW M3 Cabrio fara faruri si cu compresorul mecanic la vedere.

Sa o luam insa cu inceputul. Spre deosebire de momentul iesirii sale pe portile fabricii din Munchen, automobilul bavarez de inalta performanta se remarca acum printr-un pachet aerodinamic mai agresiv ca oricand, cireasa de pe tort constand in extensiile generoase aplicate aripilor laterale.

BMW M3 de drift

BMW M3 de driftBMW M3 de drift

Lipsa blocurilor optice frontale reprezinta un alt element remarcabil la nivel de exterior, cei mai atenti la detalii urmand a observa inclusiv sistemul de supraalimentare care iesi prin capota taiata a motorului V8.

Motor V8 de provenienta americana si cu capacitate cilindrica de 6.2 litri, care va produce - cel mai probabil - peste 1.000 de cai putere multumita compresorului mecanic Whipple de 4.5 litri. Drept urmare, nu-i de mirare ca modificari radicale au fost operate si la nivel de frane sau suspensie.

In ceea ce priveste interiorul, ei bine... interiorul este specific unei masini de curse, toate dotarile de confort, lux si entertainment fiind inlaturate si inlocuite cu fibra de carbon si... un roll cage complet.

BMW M3 de drift

BMW M3 de drift

BMW M3 de drift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW M3 de drift
mai multe