Moldova asediata de drifteri - Suceava Drift Show

Moldova asediata de drifteri - Suceava Drift Show
Suceava a fost week-endul trecut sub asediu - mii de cai putere, sute de anvelope transformate in fum si cei mai tari drifteri din Romania au navalit in Moldova sa faca show. Doua zile suprasaturate de drift si tuning, in parcarea de la Suceava Shopping City. Peste 10.000 de spectatori au asistat la un regal de indemanare si adrenalina in cadrul celei de-a 4-a etape din Campionatul de Drift. Cum a fost oare? Interesant? Misto? Tare de tot? In cuvinte e mai greu de descris. Tocmai de aceea, iata o serie video cu filmele calificarilor. Tu de ce nu te apuci de drift?
Distribuie pe Facebook

Etapa cu numarul 4 din Campionatul de Drift a avut loc la Suceava, pe 10 si 11 iulie, in parcarea de la Shopping City. Cei mai tari piloti de drift din tara au venit cu masinile lor special pregatite pentru a-si arata maiestrai in arta derapajelor controlate. Una din surprizele evenimentului a fost ocupantul locului 2, Mishu, care, cu al sau Ford Sierra a reusit o performanta excelenta, chiar daca este abia la inceputul carierei de drift si un debutant in campionat, cu doar cateva etape la activ. In afara de Mishu, au mai participat doi debutanti, Marian si Bakal, care au reusit performante si note foarte bune. Nici tanarul drifter Mc Mate, cu al sau Nissan 200SX nu a dezamagit cu performanta si indemanarea sa - chiar daca a fost cea de-a doua etapa la care a participat, Mate a facut senzatie. Din pacate, din cauza unor probleme tehnice a trebuit sa abandoneze. Un rezultat bun a luat si EvlSant0s, la bordul ursului sau, dar spectatorii si fanii au apreciat ca se poate si mai bine, iar o etapa in cadrul careia se va urca pe podium, nu este departe!

In final, prima pozitie a fost ocupata de Calin, pe treapta a doua a podiumului s-a urcat Mishu, iar pe locul 3 a fost Traian, castigatorul etapei cu numarul 3, de la Real Pallady. Juriul de la King of Europe si-a facut treaba excelent, si cei mai buni drifteri au fost apreciati cum trebuie.

Se pare ca la Suceava, masinile japoneze au facut loc celor europene, niciun Nissan reusind sa ocupe vreun loc pe podium. Dar cu siguranta, la urmatoarea etapa, japonezele se vor razbuna si isi vor demonstra suprematia.

4Tuning a pregatit, ca de obicei, o serie de filme cu evolutiile pilotilor de drift. Savurati viteza si indemanarea participantilor la etapa cu numarul 4 din campionat si puteti "fura" putin din maiestria lor. Driftul a devenit un fenomen national, un sport accesibil pentru toti entuziastii de viteza. De ce sa nu te apuci de drift?

Dobre

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Dobre

EvlSant0s

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Santos

Alex SKP

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Alex SKP

Dragos

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Dragos

Rares

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Rares

Hai

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari HAI

KNS

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari KNS

Marian

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Marian


Mouse

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Mouse

Rotti

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Rotti

Razvan LKN

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari LKN

Mishu'

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Mishu

Mc Mate

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Mate

JAE

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari JAE

Traian

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Traian

Bakal

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Bakal

Ciuli

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Ciuli

Calin

Campionatul de Drift 2010 Etapa 4 - Calificari Calin

In curand vor urma si filmele semifinalelor si finalelor. Credeti ca ati vazut tot? Nu aveti nicio idee!

Distribuie pe Facebook
mai multe