Napoca Rally Academy la KOE Cluj!

Napoca Rally Academy la KOE Cluj!
Asa cum au promis, pilotii de la Napoca Rally Academy au facut show la King of Europe Romania. Pilotul Bogdan Marisca a facut cateva demonstratii cu un Mitsubishi EVO de peste 300 de cp si a parcurs traseul de drift, aratand ca se pot face derapaje controlate si cu o masina 4x4.
Distribuie pe Facebook

Bogdan Marisca a incantat publicul in ziua de duminica, cu mai multe demonstratii de indemanare si viteza la bordul unei masini de competitie. Masina, un Mitsubishi EVO special preparat de raliu, a facut atat deliciul publicului, cat si al pilotilor de drift care au putut vedea in actiune un adevarat profesionist. 

Napoca Rally Academy la KOE Cluj!

Participantul in Campionatul national de Raliu a reusit sa ii ofere senzatii tari si fotbalistului de la CFR Cluj, Yssouf Kone, care, dupa ce a sarbatorit castigarea titlului cu echipa, a facut o vizita la King of Europe. Fotbalistul, intrebat de presa, a declarat ca senzatiile de la bordul masinii conduse de Bogdan Marisca sunt destul de infricosatoare si ca adrenalina incepe sa-ti curga siroaie prin vene.

Napoca Rally Academy la KOE Cluj!

Chiar daca a plouat, Napoca Rally Academy a reusit sa aiba cateva momente de demonstratii pentru public, iar acesta s-a aratat foarte multumit si incantat. Iar Clujenii prezenti la eveniment l-au sustinut si l-au aclamat pe Marisca, oferindu-i tot sprijinul pentru sezonul de anul acesta de raliu. Succes Bogdan!

Napoca Rally Academy la KOE Cluj!

Napoca Rally Academy la KOE Cluj



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Napoca Rally Academy, la KOE Cluj!
mai multe
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2010