PUZ Drift Team - Valvoline vine la Drift Grand Prix of Romania!

PUZ Drift Team - Valvoline vine la Drift Grand Prix of Romania!
Una dintre ultimele confirmari la cel mai tare eveniment auto al anului, Drift Grand Prix of Romania, este cea a cunoscutei echipe de drift din Polonia, PUZ Drift Team, sponsorizata de Valvoline. Echipa PUZ aduce un plus de competivitate si contribuie la balanta masinilor germane din competitie, pentru ca va veni cu doua masini BMW! Si ca sa te convingi ca polonezii sunt niste adversari de temut, ti-am pregatit un film cu acestia in actiune!
Distribuie pe Facebook

Fani BMW, vi se pregateste ceva! In week-endul 21-23 octombrie, la Bucuresti, vor veni unii dintre cei mai buni piloti de drift care concureaza pe masini BMW la nivel european! Echipa din Polonia PUZ Drift Team, sponsorizata de Valvoline, este cunoscuta drept una dintre cele mai "nebune" echipe din toate competitiile de drift. Si asta pentru ca cei doi piloti, Mospinek si Hypki, conduc mereu la limita vitezei, la limita aderentei si la doar cativa milimetri de masina din fata.

Iata mai jos un filmulet care te va lasa cu gura cascata, la propriu! Pregateste-te sa ii vezi insa LIVE, peste doar 7 zile, la Casa Poporului, in cadrul celui mai tare eveniment de drift din cate s-au vazut in Europa. Nu o spunem noi, o spun toti fanii driftului din orice tara!

Si inca un amanunt interesant este faptul ca cei doi piloti de la PUZ Drift Team se alatura echipei Poloniei, si asa una dintre cele mai numeroase care vor alerga la Bucuresti. Mai mult, piloti romani si cei din echipa PUZ sunt aproape singurii care vor alerga cu masini BMW E30. Adica se anunta o competitie stransa si un show despre care se va vorbi multa vreme de acum, dincolo de granitele Romaniei, dincolo de granitele Europei...

PUZ Drift Team - Valvoline

Distribuie pe Facebook
mai multe