Vrei sa vezi un drift lung de 3 (trei!) kilometri?

Vrei sa vezi un drift lung de 3 (trei!) kilometri?
Ne pare rau dar, din pacate, nu avem nici un filmulet care sa iti incante privirea cu o astfel de performanta, de-a dreptul impresionanta. Pentru ca asa ceva nu s-a intamplat. Inca. Dar weekend-ul acesta... weekend-ul acesta totul se va schimba.
Distribuie pe Facebook

In numai trei zile, cand data de 19 iunie 2011 se va arata, intreaga planeta va asista la un show asa cum nu s-a mai vazut pana acum. Mauro Calo, pilot al celor de la Mercedes-Benz, va urca la bordul unui C63 sau E63 AMG si va incerca sa parcurga in cadrul evenimentului Mercedes-Benz World nu mai putin de 3 (trei!) kilometri in derapaj continuu. In alta ordine de idei, asta inseamna 12 tururi de circuit Brooklands parcurse intr-un drift fara-de-intrerupere.

Intreaga demonstratie de maiestrie va dura aproximativ patru minute - patru minute in care super-sedanul german va rula in treapta a treia de viteza, cu circa 90 km/h. In cazul in care vom avea de-a face cu o reusita, Mauro Calo va dobori actualul record si va fi recompensat cu un loc binemeritat in Guinness Book of World Records pentru "cel mai lung powerslide".

Distribuie pe Facebook
mai multe