Concurs: castiga un DVD original cu filmul ADRENALIN

Concurs: castiga un DVD original cu filmul ADRENALIN
  • Filmul dureaza 123 de minute
  • Prezinta istoria curselor de turisme
  • Piloti precum Zanardi, Stuck, Ravaglia isi spun povestea
Distribuie pe Facebook

In caz ca inca nu ai vazut filmul ADRENALIN despre istoria marcii BMW in motorsport, ai ocazia sa castigi unul din cele 3 DVD-uri semnate chiar de producatorii acestui documentar interesant. Ca sa castigi nu trebuie decat sa... te distrezi!

ADRENALIN este un documentar pe care orice pasionat al marcii sau de automobilism in general trebuie sa-l vada. Pentru ca te trimite in trecut, intr-o epoca a pilotilor lipsiti de frica si suprasaturati de pasiune si dragoste pentru marca bavareza. Dar te transpune si in prezent, acolo unde BMW reuseste sa castige cursele de DTM folosind tehnologii de ultima ora.

Concursul nostru este mai degraba un joc. Nu trebuie decat sa raspunzi corect la intrebarile din ACEST CHESTIONAR dedicat marcii BMW. La final, fa un printscreen cu rezultatul obtinut si posteaza intr-un comentariu poza cu punctajul obtinut. Primele 3 punctaje castiga cate un DVD original cu filmul ADRENALIN, ce poarta semnatura celor doi producatori: Tim si Nick Hahne, o adevarata piesa de colectie. In caz ca exista mai multi cu acelasi punctaj, vor castiga primii care au postat imaginea.

Durata concursului: 24-27 februarie. Castigatorii vor fi anuntati luni, 2 Martie 2015.

Concurs Adrenalin

Pe scurt:

  • Raspunzi la intrebarile din testul dedicat marcii BMW;
  • Postezi un printscreen cu rezultatul obtinut;
  • Primele 3 cele mai bune punctaje castiga.

Distribuie pe Facebook
mai multe