Adio Top Gear! Emisiunea revine abia anul viitor!

Adio Top Gear! Emisiunea revine abia anul viitor!
Vesti proaste pentru fanii seriei Top Gear. Dupa numai sapte episoade difuzate anul acesta, sezonul 2012 pare compromis pentru celebrul show britanic. Si nu este nici o gluma, nici macar un zvon. Anuntul a fost facut chiar de Jeremy Clarkson.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent unui post de radio din Africa de Sud, celebrul prezentator Jeremy Clarkson a tinut sa precizeze ca emisiunea britanica Top Gear nu va mai fi difuzata de nici un fel anul acesta. Desi cei de la BBC au preferat sa nu faca nici un fel de declaratie cu privire la acest subiect, Jezza a tinut sa-i blameze pe Simon Cowell si 'oamenii grasi' care vin sa-i cante la emisiunea pe care acesta o va gazdui in serile de duminica.

Asadar, concluzia este urmatoarea: Simon Cowell l-a 'facut' pe Jeremy Clarkson, iar Top Gear revine pe micile ecrane abia din ianuarie 2013.

Update: Din fericire, se pare ca avem si o veste buna. Episodul special organizat in cinstea Craciunului nu va avea de suferit. Drept urmare, ramane sa ne vedem inca o data anul acesta cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2012