Aici poti sa vezi primul episod full din noul Top Gear! Cum ti se pare?

Aici poti sa vezi primul episod full din noul Top Gear! Cum ti se pare?
  • Matt LeBlanc este primul prezentator american
  • 63 de minute dureaza primul episod
  • The Stig nu lipseste din peisaj
Distribuie pe Facebook

Criticii si fanii emisiunii Top Gear au vazut aseara primul episod Top Gear cu noua grila de prezentatori. Dupa o lunga asteptare, in sfarsit, opinia publica a reusit sa vada ceva nou, dar nu neaparat mai bun decat formatul vechi.

Deja a aparut pe internet primul episod din noul sezon Top Gear, emisiunea care a facut istorie sub conducerea lui Jeremy Clarkson, James May si a lui Richard Hammond. Sezonul cu numarul 23 a debutat aseara pe BBC 2 si deja a aparut online pe diferite site-uri. Insa nu s-au lasat asteptate nici comentariile negative la adresa noilor prezentatori, Chris Evans si Matt LeBlanc.

Cei doi prezentatori conduc in acest prim episod masini sport Corvette si Viper, dupa care se distreaza cu niste britanice traditionale cu 3 roti, ii au ca invitati pe Gordon Ramsey si Jesse Eisenberg, dupa care se dueleaza la volanul unor masini de teren ce dateaza din Al Doilea Razboi Mondial.

Dincolo de momentele clasice Top Gear, replicile celor doi sunt inspirate din dialogurile celor trei prezentatori care acum s-au mutat la Amazon. Nu degeaba, mii de comentarii ale fanilor, dar si ale unor importanti oameni de televiziune, au catalogat prestatia lui Chris Evans drept una fortata, dorind sa imite cu orice pret personalitatea lui Jeremy Clarkson.

Dar mai bine, sa lasam vorbaraia si sa ne uitam impreuna la primul episod din sezonul 23 de Top Gear. Pe acesta l-am gasit pe un site destul de obscur si va dam linkul direct de acolo, din motive de copyright. Am reusit sa trecem peste reclame si sa ajungem la clipul original. Nu stim cat va rezista acest video online din cauza ca nu respecta drepturile de autor. Asteptam sa ne spuneti parerea voastra despre noul Top Gear si ai sai prezentatori.

LINK VIDEO TOP GEAR S23.EP1

Distribuie pe Facebook
mai multe