Ben Collins, fostul Stig de la Top Gear, face noi dezvaluiri despre show-ul britanic

Ben Collins, fostul Stig de la Top Gear, face noi dezvaluiri despre show-ul britanic
  • Ben Collins a facut noi dezvaluiri despre Top Gear Marea Britanie
  • Pilotul l-a interpretat pe cel de-al doilea Stig pana in anul 2010
  • Ben Collins spune ca sunt mai multi piloti care joaca rolul The Stig
Distribuie pe Facebook

Detalii noi apar despre celebrul personaj The Stig al emisiunii Top Gear din Marea Britanie. De data aceasta insa, ele vin chiar de la Ben Collins, pilotul de curse care l-a interpretat pe cel de-al doilea Stig pana in 2010, cand a fost inlocuit dupa ce s-a laudat intr-o carte autobiografica ca el este misteriosul personaj.

Intr-un eveniment "Ask Me Anything" (Intreaba-ma orice) organizat de portalul Reddit.com, Ben Collins a putut sta de vorba cu fanii sai si ai celebrei emisiuni britanice, dezvaluind cateva dintre secretele sale de pe vremea cand il interpreta pe omul in combinezon alb la Top Gear.

Collins a marturisit ca dupa despartirea de BBC a avut ocazia sa se mai intalneasca cu fostii colegi de emisiune, mai putin cu Jeremy Clarkson, pe care nu l-a mai vazut din 2010, in timp ce a fost cascador pentru ultimul film din seria Bond, "Skyfall".

Intrebat cum ar caracteriza relatia sa cu celebrul show de televiziune, pilotul de curse a asemanat-o cu o bautura calduta, cu putina lamaie si un varf de menta. Vorbind despre plecarea sa din show, Collins a afirmat ca tot raul a fost spre bine, pentru ca isi dorea oricum sa isi dedice din nou tot timpul curselor.

Legat de cea mai tare experienta pe care a avut-o la Top Gear, fostul Stig a marturisit ca i-a placut la nebunie sa il antreneze pe pista pe Billy Baxter, un soldat britanic care a orbit in teatrul de razboi din Bosnia. In ciuda defectului de vedere, Baxter a facut turul de pista "100% singur, cu mine strigand si spunandu-i pe unde sa o ia cat de repede am putut. (...) Billy a fost epic.".

Printre dezvaluirile facute de Collins se numara una legata de supercar-urile pe care le-a testat in emisiune, mai precis de timpul pe care l-a avut la dispozitie pentru a se bucura de ele. Pentru ca le solicita la maximum, cauciucurile nu rezistau mai mult de cinci sau sase tururi de circuit, asa ca Stig nu apuca sa le testeze decat 25 de minute.

O mare dorinta a fanilor este cea legata de descoperirea identitatii noului Stig, asa ca aceasta intrebare nu putea sa nu ii fie adresata lui Collins. Raspunsul lui a luat prin surprindere pe toata lumea, intrucat a spus ca sunt mai multi piloti care il interpreteaza acum pe celebrul personaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2013