Britanicii au anuntat cine il va inlocui pe Matt LeBlanc in echipa Top Gear. "Este o mare surpriza"

Britanicii au anuntat cine il va inlocui pe Matt LeBlanc in echipa Top Gear. "Este o mare surpriza"
  • Britanicii au anuntat cine il va inlocui pe Matt LeBlanc in echipa Top Gear
  • Conducerea postului de televiziune BBC a optat pentru doi prezentatori
  • Paddy McGuinness si Andrew Flintoff vor face o noua echipa cu Chris Harris
Distribuie pe Facebook

Sezonul cu numarul 26 va fi ultimul in care vom vedea emisiunea Top Gear in formula actuala, cu Matt LeBlanc, Chris Harris si Rory Reid.

La mai bine de patru luni de la anuntul potrivit caruia Matt LeBlanc va parasi emisiunea Top Gear, conducerea BBC a dezvaluit numele celui care il va inlocui pe celebrul actor american, cunoscut pentru personajul lui Joey din serialul Friends.

Nu este insa vorba chiar despre un nume, sefii postului britanic de televiziune optand pentru completarea echipei cu doi prezentatori. Discutam despre Paddy McGuinness si Andrew Flintoff, care vor forma un nou trio alaturi de Chris Harris.

Potrivit informatiilor disponibile la momentul de fata, Rory Reid va parasi la randul lui emisiunea Top Gear, dar va ramane sa prezinte Extra Gear. Modificarea isi va face efectul incepand cu sezonul 27, ce va fi difuzat de BBC la sfarsitul anului 2019.

"Sa gazduiesc un show pe care l-am privit si iubit inca de cand eram copil mic este mai mult decat exaltant", a spus imediat Paddy McGuinness. In varsta de 45 de ani, britanicul - de meserie comedian, nu este deloc strain de rolul de prezentator TV.

"Rareori se iveste ocazia de a avea doua joburi de vis in acelasi timp, dar eu sunt suficient de norocos pentru a spune ca ma aflu in aceasta situatie", a declarat la randul lui Andrew Flintoff. Acesta este fostul capitan al echipei de cricket a Angliei.

"Voi ramane un fan al emisiunii Top Gear si le urez succes colegilor. Le multumesc pentru experienta minunata", a spus Matt LeBlanc la inceputul lunii iunie, cand si-a anuntat retragerea de la BBC. Actorul american a rezistat doar patru sezoane.

Noua echipa Top Gear

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2018